Útmutatást a véna használatához

A Veet kétféle típusú szőrtelenítő megoldást kínál: szőrtelenítők és viaszok. A depilátorok olyan kémiai megoldások, amelyek lebontják a hajat, hogy lehúzzák a testről. A depilátorok jellemzően fájdalommentesek is, kivéve az allergiás reakciók vagy a szőrtelenítő vegyi anyagokra való érzékenységet. A viaszok ragaszkodnak a hajhoz, így eltávolíthatók a gyökérből. Ez inkább fájdalmas megoldás, de hosszabb is, mint egy szőrtelenítő. A kényelmes alkalmazáshoz a Veet egyaránt biztosít spray-on és krém-depilátorokat.

Krém vagy testápoló

Mossa meg bőre enyhe szappannal és meleg vízzel. Szárítsa meg teljesen a területet.

Spray-on

A krémet vagy a krémet a mellékelt spatula hátára nyomja. Használja a spatulát, hogy eloszlassa a krém egy vékony rétegét azon a területen, ahonnan a hajat el kívánja távolítani.

Viasz

Várjon legalább három percet. Lehet, hogy hosszabb ideig kell várnia a haj vastagságától és a Veet termék speciális összetételétől függően. Például az érzékeny bőrre tervezett folyadékok hosszabb ideig dolgoznak, mint a standard készítmény.

Vizsgálja meg a bőr egy kis területét, hogy a terméket levágja a bőréről a spatula elülső részével. Ha a szőrzet teljesen eltávolodik, távolítsa el a Veet krémet a bőréből. Ha a haj nincs érintetlenül, hagyja, hogy a termék néhány percig a bőrén üljön. Ne lépje túl a hat percet vagy az adott Veet-képletre nyomtatott maximális időt.

Öblítse le a területet, hogy eltávolítsa a megmaradt terméket, majd szárítsa meg.

Mossa meg bőre enyhe szappannal és meleg vízzel. Szárítsa meg teljesen a területet.

Szórja be a terméket a bőrére kb. 5 cm távolságra. Spray egy vékony, egyenletes réteg a bőr fölött folyamatosan fel-le mozgás.

Várjon legalább három percet. Lehet, hogy hosszabb ideig kell várnia a haj vastagságától és a Veet permetező termék speciális összetételétől függően.

Vizsgálja meg a bőr egy kis területét, hogy a terméket eltávolítja a bőréről a mellékelt spatula elülső részével. Ha a területen lévő haj teljesen eltávolodik, továbbra is távolítsa el a Veet-et a bőréről. Ha a haj nincs érintetlenül, hagyja, hogy a termék néhány percig a bőrén üljön. Ne hagyja abba a hat percet a standard spray-on, vagy tíz percig az érzékeny bőrre.

Öblítse le a területet, hogy eltávolítsa a megmaradt terméket, majd szárítsa meg.

Mossa meg bőre enyhe szappannal és meleg vízzel. Szárítsa meg teljesen a területet.

Tegyen egy viaszszalagot erőteljesen a kezei közé kb. 5 másodpercig. Ez felmelegíti a viaszt.

Lassan távolítsa el a viaszcsíkot. Nyomja meg az egyik szalagot azon a bőrfelületen, ahonnan hajat kíván eltávolítani. Dörzsölje a szalagot a bőrére, erősen a haj növekedésének irányába.

Egy kézzel tartsa meg a bőrét, és a viaszszalag alját a másikhoz fogja. Húzza ki a szalagot a bőrödből egy gyors mozdulattal a haj növekedésével szemben.

Tisztítsa meg a bőrt a mellékelt Perfect Finish Wipe segítségével. Ez eltávolítja a megmaradt viaszt.