Tevékenységek a kisgyerekek számára a három városokban, wa

A washingtoni Tri-Cities Kennewick, Richland és Pasco városaiból áll. A Tri-Cities olyan helyek, ahol a helyiek úgy hívják az állam “napos oldalát”, ahol 300 nap napsütést kapnak évente. A Columbia folyó vándorlásával a régióban, amely sok vizet nyújt, és nagy hangsúlyt fektet a családokra, a területnek számos lehetősége van a kisgyermekeknek.

Farm Fun

Sok kisgyerek örömét leli majd a gazdaságban. A Pasco-i Puddle Ducks Herb Farmban a kacsa és a liba üdvözli Önt. Ha ott van, a tot látja a többi állattartó állatot, beleértve a varangyokat, a csirkéket és a fácánt. A gazdaság bogyókat, zöldségeket és virágokat válogathat és vásárolhat, sétapályákkal a kerteken keresztül. Az alpaka-gazdaság látogatása is rendben lehet. A Sandollar Alpacas a Kennewickban ingyenes túrákat kínál az oldalon, mivel a fiatalok közelről láthatják az állatokat.

Parkok és játszóterek

A Columbia Park a folyó déli partján, Kennewickben található, és számos szabadidős lehetőséggel rendelkezik. A parkban az álmok játszótérje található. 12 ezer négyzetméter talpas játékok, hidak, kalózhajók, sárkánydeszka, kastély labirintus, homokozó és hinta. A játszótér mellett egy splashpad és nyitott mezők játszanak. A Richland belvárosában található Howard Amon Parkban egy mocsári medence és szórakoztató szórakozás, játszótér alkalmas a kisgyerekeknek, nyitott tér, vízparti hozzáférés és piknikezés. A Chiawana Park egy Pasco folyóparti parkja, melynek sétaútjai vannak a víz mellett, játszótérrel és sok vadvilággal.

Tánc- és tornaórák

A Richland-i tánccsoport a kisgyermekeknek szóló osztályokat kínál az elején, a kreatív mozgásban és a balett előkészítésében. Gyermeke megismerheti a tánc és a ritmus alapjait. A Tri-Cities Tánc- és Zeneakadémia mindhárom várost szolgálja, a balettet és a csapatokat a fiatalok számára. Az osztályok középpontjában a kreatív mozgásokhoz kapcsolódó kulcsfontosságú motoros készségek fejlesztése és a fiatal korban való tánc elismerésének elősegítése áll. A Mid-Columbia Gimnasztikai Akadémia programot tartalmaz a kisgyermekeknek, a Tumbleroos-nak. Ez egy heti program, amely tanítja a tots torna készségeket. Egy különleges téma havonta egyszer történik, amelyben a diákok öltözködhetnek és fantáziadúsak lehetnek a gimnasztika tanulásakor.

Beltéri Játék Helyek

A Mid-Columbia gimnasztika egy 6 éves és idősebb gyermekeknek egy beltéri játszótérrel is rendelkezik. A Kennewick és Richland helyszíneken a kisgyerek a sok push and pull játékkal, edzőtermi funkcióval, habgyökerekkel, trambulinokkal, hintákkal, golyókkal és karikákkal játszhat. Egy másik lehetőség a Richlandben a Chuck-E-Cheese a gyerekjátékokkal, játékokkal, alagutakkal és diákokkal. A Chuck-E-Cheese-maszkott látogatása a pizza étkezés közben szintén elsődleges fontosságú a kisgyermek számára.