Tevékenység súlypont-figyelők számára

A Weight Watchers program részben egyszerű, mivel egyszerű. A kalória számlálása helyett a tagok pontokat számítanak fel, egy számot számítanak ki kalóriák, zsírok és szálak grammjai alapján az adott élelmiszerben. A tagok hetente egy bizonyos számú pontot kapnak több tényező alapján, például a magasság, a súly és a szex alapján. A tagok 35 további heti pontot kapnak a választásuk szerinti használathoz. De talán az a koncepció, amely a legnagyobb rugalmasságot biztosítja a program számára, az aktivitási pontok vagy AP-k.

Mik ők

Az aktivitási pontokat – amit kitaláltál – tevékenységet végez. Minden tevékenység egy bizonyos számú pontot keres, amelyet minden egyes személy számára kiszámítanak a testtömeg alapján, a tevékenység végzésének időtartama és az észlelt erőfeszítés. Például egy 193 lb. Az Amerikai Sportkórház 30 percnyi mérsékelt kardio ötnapi heti iránymutatója után a nő hetente 10 aktivitást keres – két pontot minden 30 perces foglalkozásért.

Hogyan számolják?

A Weight Watchers online számológép lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a testsúlyát, a testmozgás percét, valamint az alacsony, mérsékelt vagy magas szintű aktivitást, hogy felkínálhasson egy aktivitást. De tartalmaz egy nagy aktivitási adatbázist is, amelybe a tagok “elliptikus kereszt-edző” -től “a kutyát sétálni” bármihez csatlakoztathatják, és megkaphatják az adott tevékenység aktivitási pontjainak számát.

Hogyan használja őket

Aktivitási pontok kerülnek a napi pontok és a heti 35 pont tetejére. Az aktivitási pontok azok a pontok utolsó tétele, amelyekbe beilleszkedik. Ha például a napi cél 24 pont, akkor négy AP-t keres, és naponta 62 pontot eszik (ez megtehető), először a 24 napi pontot, majd a heti 35 pontot használja fel, mielőtt három Az Ön tevékenységi pontjairól.

Miért használja őket

Az aktivitási pontokat nem szabad egyszerűen felhasználni, hogy minden nap extra pecán pite-szelet kaphassanak. Bár biztosan alkalmazhatóak, különleges alkalmakra, hogy lehetővé tegyék az extra táplálékfelvételt, a legtöbb esetben vannak olyan tevékenységek, amelyek arra ösztönzik a tagokat, hogy mozogjanak. Minden mozgás jó mozgás, a Weight Watchers szerint, és a tagokat arra ösztönzik, hogy felépítsék tevékenységük szintjét a program során. És ha egy kis extra súlycsökkentést szeretne, a programanyagok azt mondják, ne használja a keresett pontokat. Természetesen ez egy olyan koncepció, amelyet mérsékelten kell alkalmazni – maratoni futás, és nem használnak semmilyen AP-t veszélyesnek.

Az aktivitási pontok fejlődése

Az aktivitási pontok használata az évek során megváltozott, amikor a Weight Watchers korrigálta és felülvizsgálta programját. Egy ponton annyi pontot kereshetsz, amennyit csak akarsz, de csak négyet használsz naponta. Egy másik terv lehetővé tette számodra annyi keresetet, amennyit csak szerzett, de csak a nap, amikor megszerzed őket. Az aktuális terv, amely lehetővé teszi, hogy annyi pontot takarítson meg, amennyit a héten keresel, minden bizonnyal a legrugalmasabb, ám mégis megfelel a Weight Watchers azon törekvésének, hogy tagjai aktívak legyenek.