Nem dörzsöli az e-vitamint az arcán a ráncok?

Az E-vitamin segíthet megakadályozni vagy minimalizálni a ráncokat, ha rendszeresen alkalmazzák a bőrét, bár a bizonyítékok nem meggyőzőek, hogy a helyi E-vitamin bármilyen észrevehető hatást gyakorol-e a ráncokra vagy az öregedés egyéb jeleire. Az E-vitamin hidratáló és antioxidáns tulajdonságai más bőrproblémákat is felajánlhatnak, mint például a bőr érdessége és hámlásának csökkentése. Forduljon kezelőorvosához, mielőtt az E-vitamint dörzsöli a bőrére, és azonnal hagyja abba az alkalmazást, ha bőrkiütést vagy más allergiás reakciót észlel.

Tisztítsa meg az érintett területet egy enyhén arc tisztítóval és langyos vízzel. Kerülje el a száraz szappanokat és a forró vizet az arc mosásakor, mivel ezek irritálják és szárítják, és ronthatja a ráncokat. Finoman törölje le a bőre puha törülközővel.

Egy kis lyukat egy E-vitamin kapszulába töltsön egy tiszta tűvel vagy ollóval. Ha nagy területet kíván használni az E-vitamin-gélen, készítsen nagyobb lyukat, hogy növelje a gél felszabadulási sebességét a kapszulából.

Enyhén kis mennyiségű E-vitamin gélt présel a tiszta ujjhegyére, és ráncolt területekre fúrja be. Ügyeljen arra, hogy ne kapja az E-vitamin gélt a szemébe vagy az orrába.

Hajtsa fel a gélt az arcod körül, enyhe nyomást és ujjait. Hagyja, hogy a gél száraz legyen, mielőtt aludna, vagy kozmetikumokat vagy más bőrápolási termékeket használ.