Levegő és mágneses evezőgép között

Az evezős gép egy álló, fedett edzőeszköz, amely után evező veszi a csónakot vízen egy evezővel. Egy evezőgép segíthet az embernek abban, hogy kitartson kitartást, kitartást és erőt. Négyféle evezőgép áll rendelkezésre: a levegő ellenállása, a dugattyú ellenállása, a mágneses ellenállás és a vízállóságú evezőgép. A négy közül a legelterjedtebb a levegő és a mágneses evező gépek.

Légi vontató gépek

A léghajós gép lendkerékkel rendelkezik, amely ellenállást fejt ki. A Vitorlázógép Vélemények szerint az ellenállás nő, annál gyorsabban húzod, mert annál gyorsabban haladsz, annál gyorsabban forgatod a pengéket, és ez nagyobb ellenállást eredményez. A légi evezőgép egyik hátránya a mágneses ellenállókhoz képest az, hogy sok zajot okoz.

Mágneses vontató gépek

A mágneses evezőgép lendkerékkel rendelkezik, mágnesekkel, amelyek ellenállnak. Az RBR Fitness szerint ez az evezőgép elektromágneseket használ az ellenállási fékezéshez, és a mágnesek lelassítják a lendkereket, így a felhasználó még nehezebbé teszi a lendületet. A mágneses evezős csónakok sokkal csendesebbek, mint a léghajós gépek, de ez a típusú evezőgép jelentősen nagyobb méretű, mint egy léghajós gép, és sok helyet vehet igénybe.