Lehet egy ütés táska edzés segíti hang az abszolút?

A bokszoló vagy más harci sportolók népszerű képe olyan embert is magában foglal, aki olyan hasított és látható hasi izmokat tartalmaz. Sok mindez a harci sportokból eredő fogyás gyakorlatokból származik, amelyek a szív-és érrendszeri képzés órái és órái, valamint a diétához fűződő figyelem. Azonban az ütéses zsákos edzések nem kapcsolják össze a hasi izmokat, és segíthetnek abban, hogy egy lapos hasrészt alakítsanak ki meghatározott izmokkal.

A jobb táska

Ha a cél az, hogy olyan edzést kapjon, amely segít az Ön abszorbensével, kerülje el a gyors zsák használatát. Ez a berendezés nagyszerű az épülettechnika és a ritmus számára, de nem adóztatja a testet. Ahhoz, hogy megmunkálhassa az abszolút, nehéz zsákot – a nagy, hengeres lyukasztó táskát keres. A 60-80 font zsák alkalmas a legtöbb ember számára. A könnyebb zacskók túlságosan ingadoznak, és a nehezebb zsákok sérülést okozhatnak.

A helyes technika

A megfelelően dobott ütések nem csak a karjainak lengése. Ez magában foglalja azt is, ahogy állsz. Tételezzük fel a helyes beállítást, ha szögben állunk, így bemutatjuk a bal vállát a zsákba. Ezután álljon bal lábával az elején, a háton vagy jobb lábánál, a váll szélességénél a bal láb mögött. Ebből a beállítottságból a kezét előre mozgatja a testéből. Tolja le a lábaidat, és csípje a testét a derektól. Ez a technika nemcsak nehezebbé válik, hanem közvetlenül összekapcsolja a hasban lévő izmokat, ami segíteni fogja az izomzat kialakulását és tónusát ezen a területen.

Cardio Burn

Az izomépítés csak a történet része, amikor lakásos és vonzó abszolút kialakítására van szükség. Érdemes elég kalóriát égetni ahhoz, hogy elveszítse a zsírrétegét a hasán. A NutritionRegion.com nevű fogyatékossági weboldala szerint egy nehéz zsákon végzett munka egy órája több mint 400 kalóriát éget egy 155 fontos emberben. Ez feltételezi, hogy a tervezett edzés váltakozik a lyukasztási fúrók és a pihenőidők között – más szóval, nem csak a táskában.

Reális elvárások

A táska önmagában nem valószínű, hogy fürdőruha-modellt alakít ki. Ahogyan a harci sportolók kiegészítik zsákos munkájukat gyakorlati fúrókkal, súlyemeléssel és úttevékenységgel, az ab-építési erőfeszítéseknek magukban kell foglalniuk a zsák fúrókon kívül is. A fúvó táska edzés minden bizonnyal segíteni fog az erőfeszítéseidben, de a legjobb eredményeket kapod, ha kombinálod a rendszeres kardiovaszkuláris edzéssel és az egészséges táplálkozással. Kötelj, hogy 150-300 vagy 75-150 percig aerob körülmények között mérsékelten intenzív és erőteljes intenzitású legyen, hetente legalább 5-7 napig. Egyél egy egészséges, kiegyensúlyozott étrendet, amely magában foglalja a karcsú fehérjét és az egészséges zsírokat friss ételekkel és teljes kiőrlésű termékekkel együtt.