Legjobb RV parkok a Mississippi-öböl partján

A Mississippi-öböl partja számos RV parkot kínál a kempingezés élményeihez a nemzeti erdőkben, a tengerparton és a kaszinók közelében. Mivel a Mississippi-öböl partján fekvő hőmérséklet 50-60 fokos, télen 90 fok fölé nyúlik, sok park nyitva áll az év minden napjáról.

Nemzeti erdészeti parkok

A De Soto Nemzeti Erdei RV kemping két területet kínál, az Airey-tó és a Big Biloxi. Az Egyesült Államok Erdészeti Szolgálata által fenntartott De Soto Nemzeti Erde kiváló hely a táborozásra, amikor tényleg el akar menni tőle. Körülbelül 30 mérföldre Biloxi városától, a Mexikói-öbölben, a tevékenységek közé tartozik a madármegfigyelés, a piknikezés, a halászat, az úszás, a kajakok, a kenuzás, és több mint 170 mérföldnyi túraútvonal van a túrázóknak, lovaglásnak, hegyi kerékpároknak és ATV-knek; A Gulf Island National Seashore RV kempinget kínál Ocean Springs, Mississippi városában. A helyiségek akár 45 méteres RV-k számára is rendelkezésre állnak. A tevékenységek közé tartozik a csónakázás, a halászat, a kerékpározás, a túrázás és a madármegfigyelés. Bár a RV parkban nincs úszómedence, a Mexikói-öböl kevesebb, mint 15 percre van. Kirándulások Ship Island és a történelmi Fort Massachusetts állnak rendelkezésre a kikötőben, Gulfport, Mississippi. Kerekesszékkel is rendelkező oldalak is rendelkezésre állnak. A parkra szóló tartózkodások májustól októberig 14 napig tartanak, novembertől áprilisig 30 napig. Kedvezmények állnak rendelkezésre az időseknek.

Casino RV parkok

Két kaszinóban található park található a Bay St. Louis-ban a Mississippi-öböl partján. Ha úgy dönt, hogy ezen a vízparti RV-parkok egyikében marad, akkor hozzáférhet a kaszinó összes kényelmi szolgáltatásához, valamint 24 órás biztonsági szolgálathoz. Ingyenes transzfertúrák állnak rendelkezésre az RV-kempingben a kaszinóban, ahol élvezheti a finom ételeket, a bevásárlást és a gyógyfürdőket. Egyéb tevékenységek közé tartozik a világszínvonalú golfpályák, úszás, kajakozás, csónakázás, kenuzás, horgászat és vízi sportok. A Kaszinó RV parkjai gyakran kedvezményekkel rendelkeznek a kempingezőknek.

Beachfront RV parkok

Az USA 90-es, vagy a Beach Boulevard a Mexikói-öböl mentén keletre és nyugatra halad. Ezen a festői autópályán számos RV kemping található, amelyek közvetlenül az utca túloldalán helyezkednek el a strandtól. Beachfront RV parkok közelében található kaszinók, a Mississippi Coast Coliseum és Convention Center, vásárlás, mélytengeri halászati ​​charter. Néhány ingyenes transzfert biztosít a kaszinókhoz és egyéb látnivalókhoz. A tevékenységek közé tartozik a jet-ski, a halászat, az úszás, a medencék, a mólók és egy 26 mérföld hosszú nyilvános strand a Mexikói-öbölben.

Magántulajdonban lévő RV parkok

Magántulajdonban lévő RV parkok a Mississippi-öböl partja mentén vannak. Sokan csak néhány mérföldre vannak a vízparttól vagy az Interstate 10-től. Ezek a parkok közel vannak a vásárláshoz, étkezéshez, a kikapcsolódáshoz, a túrázáshoz és a Gulf Island Water Parkhoz. A szabályok és az árak változatosak, ezért kérdezze meg az adott park információját, amelyet szeretne meglátogatni. Az Interstate 10 körülbelül 10 mérföldre található a Mexikói-öböltől.

Csak katonai

Shields RV Park-NCBC A Gulfport Base és a Keesler Air Force Base, Biloxi, kínálnak RV kempinget katonai tagoknak. A Shields-ben a RV kempingek bent vannak, míg a Bil Camp fekvése, a Fam Camp, nem a bázis, hanem az állami tulajdonban van. Az olyan szolgáltatások, mint az úszás, a golfozás, a fitneszközpontok és egyéb szórakoztató és szórakoztató programok a közelben vannak. Egyik bázis sem fogad el korai fenntartásokat. Napi, heti és havi árak állnak rendelkezésre, és a parkok egész évben nyitottak.