Gyerekeknek szóló ökölvívó táborok

A gyerekek számára különféle boksz táborok vannak. Mindannyian megtanítják a gyerekeknek a boksz alapjait, de a táborok is próbálják átadni az életórákat. A táborok hangsúlyozzák a türelmet, a vezetést és az elszántságot, hogy tehetséges boxerré válj, a PBS Kids szerint. A táborok kiterjednek a sport mentális és stratégiai természetére, valamint a bokszolásból származó bizalom, büszkeség és alkalmasság pozitív tulajdonságaira.

Larry Johnson, egy Maryland-i házfelügyelő, elindította a négy napos Ultimate Boxing és Boot Campt, hogy tanítsa a gyerekek ökölvívó képességét és életerejét. A boxer és a kickboxer mintegy 20 éve, Johnson használja nyaralás ideje a munkáját, hogy tanítsa 7–15 évesek a sport alapjait és így tovább. A gyerekek futnak, végeznek gyakorlatokat, és megtanulják a boxgyakorlatokat. “Minden gyerek nem lesz boxoló” – mondja Johnson. “De tudják megragadni valamit a programból – fegyelem, elszántság, vagy egyszerűen, hogyan kell ugrani a kötelet.

A korábbi olimpiai aranyérmes és kétszeres világbajnok, Frank Tate a táborban fut a Hank’s Houston-ban. Az egyik tábor egyik mottója a “Stop the Bullying”. A tábor honlapja hangsúlyozza, hogy a boxolás nem a mások elleni harcról van szó. Ehelyett arra koncentrál, hogy megvédje magát az alapvető készségek elsajátításával. A táborban lévő gyerekek ugorják a kötélzetet, dolgoznak a sebességtáskán és táplálkozási tanácsokat kapnak. Tate szerint a boxgyakorlat taníthat önbecsülést, fegyelmet és tiszteletet más emberek felé. Olyan tanulmányokra is utal, amelyek arra utalnak, hogy a gyerekek pozitív képet mutatnak más gyerekekkel jól, és jobban teljesítenek az iskolában.

Harry Otto Boxing Camps for Juniors New Yorkban tartalmaz boxistákat és más tevékenységeket. A hegyi kerékpározás, a sziklamászás, a Rollerblading a gyerekek számára változást kínál. A táplálkozással, a betegséggel és a sérülésekkel kapcsolatos információk a tábor rendszeres jellemzői. Különösen szívesen fogadják az otthoni táborokban kínos gyerekeket, akiknek más megközelítésre van szükségük. A tábor azt mondja: “Akár megtanulja a hátsó kezét, a judo dobást, a lovagolást, és a profi kinézetét – mindenki megtanul valamit!

A YMCA mindig is hatalmas ösztönzője a gyerekek tevékenységének. A fitness és az önkifejezést ösztönzik, miközben a gyerekek a képzett személyzet és az oktatók figyelmét felkeltik. Sok YMCA kínál “Sporttáborok”, ahol a boxolás az egyik a sok tudományágat felajánlotta a gyerekek a 9-14 éves korosztály. A gyerekek megtanulják a boxolás alapjait, valamint a jó sportosságot

Négy napos tábor

Iskolai tábor

Nyolc-tizenkét hét tábor

Napi táborok