Előnyei a golf fade vs felhívni

Amikor egy golfozó válik ismertté a játékban, elkezdhetnek dimenziókat felvenni a lendületbe, ami lehetővé teszi számukra, hogy még jobban teljesüljenek. Az egyik legfontosabb dolog, amit egy golfozó tehet, megtanulhatja, hogyan lehet “alakítani” a lövéseket a pólóról és a hajóútról. A két alapvető lövés alakja a jobbkezes golfozó szemszögéből nézve az elhalványulás és a sorsolás. Elhalványodás esetén a labda jobbról balra mozog, és egy vonalon a labda balról jobbra mozog. Egy balkezes golfozó számára a mozgások megfordulnak. Mindegyik lövésforma különféle előnyökkel rendelkezik, amikor javul a pontszám.

Természetes Swing

A tipikus golfozók természetes elhalványulnak vagy rajzolnak, amikor eltalálják a labdát. Amint egy golfozó megegyezik a lendülettel, megtanulja maximalizálni a teljesítményét, és pontosan célozza meg, hol akarja a labdát a lendületük által generált természetes harci ösvényen. Ennek a stratégiának a hátránya olyan nehéz tanfolyamokon jön létre, amelyek megkövetelik, hogy a golfozók sokféle lövést érjenek el. Egyes lyukak azt követelik, hogy a labda jobbra-balra mozduljon el rajzolattal, vagy jobbra-balra fade-el. A két felvétel készítésének képtelensége a golfpályát rossz helyzetben hozhatja a pályára.

Eltűnik

Sok golfozó kedvelik az elhalványodást, mert az amatőrök számára gyakoribb az, hogy inkább eltalálják, mint egy rajzot. A szabályozott elhalványulás előnyei. A golfozó célja, hogy balról a célt, hogy a labda mozogjon balról jobbra, ami a backspin a labdát. Ez a lövés nem megy olyan messzire, mint egy sorsolás, de sokkal könnyebb a labdát irányítani, ha a lövés a távolságtól pontosságra szólít. Túl sok topspin, gyakori a vonalban, néha ahhoz vezet, hogy a lövés túl messzire halad, miután eltalálja a talajt, ami hosszú durva, homok bunkert vagy vízveszélyt okoz. A fade feláldozza a távolságot az ellenőrzéshez, és javíthatja a pontszámot.

A Rajzon

Azok a golfozók, akik a távolságot az ellenőrzés fölött állítják, kedvelik a rúgást. A jobbkezes játékos célja a céltábla jobb oldala, és olyan repülési útvonalat játszik le, amely balra mozog és a kívánt területen helyezkedik el. Mivel egy rajz létrehozása topspin, a labda valószínűleg megüt a földön, és tekerni hosszabb, mint egy fade lövés. Olyan tanfolyamokon, amelyek hosszabb felvételeket igényelnek, a rajz nagy előny lehet. A vonal hátránya, ellentétben az elhalványulással, lehet az irányítás hiánya. Még egy jól rángatott rajz túl messzire utazhat és veszélyes területeket találhat. A gyengén lőtt rúgás lövés keményen balra húzódik, és a labda valószínűleg véget ér a határokon.

Kényelem és bizalom

Minden golfozó a lehető legjobb pontszámot akarja lőni, de a “megy alacsony” nem könnyű, és hosszú időbe telik ahhoz, hogy elérje a szükséges képzettségi szintet a 90-es, 80-as vagy 70-es években. Az amatőr golfozóknak természetes lendülettel kell gyakorolniuk, és meg kell tudniuk, hol jár a labda. A legtöbb amatőr természetesen fade lövést fog játszani, és végül képes lesz arra, hogy balra irányítsa a labdát, és a labdát jobbra mozdítsa, és a lövést eldobja, ahol akarják. Miután elérte a kényelmet és a bizalmat, akkor itt az ideje, hogy a játék különböző aspektusairól dolgozzon, mint ahogyan minden egyes lövést megformál.