Boksz edzés a fogyásért

A súlycsökkentő kulcsok az egészséges és tápláló étrend fenntartása és következetes különböző cardiovascularis gyakorlatok alkalmazása. A kihívást jelentő, új edzést kereső emberek kipróbálhatják a boxozást a fogyás egyik formájaként. Önnek nem feltétlenül kell egy gyűrűbe szállnia egy ellenfélrel, maga az edzés hatékony módja annak, hogy megszabaduljon néhány fonttól.

Miért boksz edzés?

A boxolás olyan fárasztó és igényes sport, amely sokan érthető módon társulnak a brutalitáshoz és az erőszakhoz. Annak ellenére, hogy bármilyen előre megfogalmazott fogalmakról van szó a pugilizmusról, a boxgyakorlatok gyors és drámai módon segítenek a zsírégetésnek. Ha dobozban van, teljes testes edzésen átesik, ami a kardió és a nagy hatású edzés keveréke. Az ilyen tevékenységek segítenek abban, hogy kiszáradjon, tónusosabbá és sokkal erősebbé váljon. A Real Women’s Fitness weboldala azt javasolja, hogy először bérlőt béreljen, hogy megtanulja, hogyan kell megfelelően ütni és kezelni a kezét, hogy megakadályozza a sérülések bekövetkezését edzés közben. A szükséges óvintézkedések megtétele után három különös boxizmussal kell összpontosítania az erőfeszítéseit: a nehéz táskát, az ugróköteleket és a sparringt.

Heavy Bag

A felmelegedés, a kezek csomagolása és egy vastag boxkesztyű behelyezése után készen áll arra, hogy nehéz zsákot csapjon be. A Real Women’s Fitness azt javasolja, hogy próbálj meg 10 háromperces fordulóban lőni a nehéz táskát, és mindössze 30 másodperces pihenőidőt találsz mindegyik fordulóban. Rendkívül fontos, hogy minden ütem alatt használjon különböző ütéseket, mint ütéseket, horgokat, kereszteket és ugrások. Minden ütés egy adott izomot mûködik, és az izmaid megkötése elõsegíti a súlycsökkenést. Ezenkívül minden lyukasztás a nehéz zsákot más irányba tereli. Amikor a zsák lendül, reagálnia kell, és el kell kerülnie a táskát, mintha elkerülné az ellenfél ütését. Az ilyen mozgások növelik az állóképességet, a koordinációt és a reakció sebességét. Ez a gyakorlat segítheti a testsúlycsökkenést akár egy-két hét alatt is.

Ugrókötél

A jégkosár alapja a boxos edzésnek. A gyorsaság, a képesség és az erőn túl a kardiovaszkuláris kondicionálás létfontosságú a boxer sikere szempontjából. Nem számít, milyen jó egy bizonyos boxer, ha a vadász túlságosan fáradt lesz, kevés esélye van arra, hogy győzedelmeskedjen. Jumping kötél az egyik kiemelkedő kardiovaszkuláris gyakorlat, amit tehetünk, hogy maximalizálja a kondicionáló erőfeszítéseit. Ezenkívül az ugrókötél segít a karok és a lábak meghatározásában is. Ha folyamatosan ugrik a kötélen, számíthat arra, hogy pár nap alatt kezdheti a súlycsökkentést.

Speed ​​Bag

A sebességtáska megütése egy bokszkapcsoló tűzés. A sebességtáska egy léggömbös golyó, amelyet egy horog felfüggeszti az emelt rebound platform fórumon. Az időzítés és a kéz-szem koordináció létfontosságú összetevők a gyakorlat megfelelő elvégzéséhez. A híres boksz-edző, a Teddy Atlas azt javasolja, hogy minden más visszapattanás után a zacskóba kerüljön, hogy először ritmust szerezzen. Miután sikerült ütést elérnie a lyukakkal, elkezdheti növelni a tempót és megváltoztathatja kombinációinak nehézségét. Ez a gyakorlat növeli a pulzusszámát és elősegíti a súlycsökkenést a zsírégetéssel. Meg kell próbálnia három intenzív percet a sebességtáska kb. Próbálja korlátozni a szüneteket a körök között, mindössze 20-30 másodpercig, hogy megőrizze a megnövekedett pulzusszámot. Ha rutinszerűen gyakorolják, ez az edzés hangja a karja és a vállak, és ez segíthet a fogyásban két héten belül.

Edző mérkőzés

A sparring nem feltétlenül szükséges, ha a boxon keresztül szeretne fogyni. Ha azonban több hónapos edzést fejlesztettél fel, és a tornaterem oktatói úgy vélik, hogy készen állsz a könnyű sparringre, ez a tevékenység segít megélni a készségedet. Mindig viseljen megfelelő védőfelszerelést, ideértve a szájvédőt, a fejpántot, a kézzel csomagolást, a sparring kesztyűt és a nem megfelelő védőt. Egy olyan partnerrel dolgozhat, akiben megbízik, és aki edzés nélkül felügyel. Ha ideges vagy a sparringtől, hagyd abba – a boksz edzésed hátralévő része elég lehet ahhoz, hogy segítsen a fogyásban.