Baseball fúró egy edzőteremben

Ha az időjárási viszonyok megakadályozzák a baseball csapatot abban, hogy kívülről gyakorolhassanak, a fúrók az ütésre, a pitching-re, a mezőzésre, a dobásra és a baserunningra egy edzőteremben végezhetők el. Előfordulhat, hogy a fúrótornyokat módosítani kell a teret korlátozó tényezők figyelembevételével, de a játékosok még mindig élvezhetik az ilyen edzések előnyeit.

Batting gyakorlat

Állítson be egy ütő ketrecet az edzőteremben. Ha az edzőterem elég nagy, használjon egy dobáló ketrecet, amely lehetővé teszi a csapások számára, hogy teljes sebességű ütőzési gyakorlatot hajtsanak végre. A ketrecben lenyomva a baseballokat repülni fogják az egész edzőteremben.

Pitching Fúró

A zacskók egy edzőteremben gyakorolhatnak kis zavarokat, ha hordozható kúp áll rendelkezésre. Egy nagyobb tornaterem lehetővé teszi, hogy a kancsók hosszú rázós edzést végezzenek a kar erejének növelése érdekében. Egy kisebb tornateremben a kancsók a hordozható kúttal foglalkozó mechanikával dolgozhatnak, és ügyelnek arra, hogy figyelembe vegyék azt a keménységet, amely nincs jelen a szennyeződtetőn. A zacskóknak át kell mennniük a normál melegítő fúrókon, majd előre meghatározott számú pályát kell dobniuk.

1-2-3 közbenső fúró

Állítsunk be bázisokat az edzőteremben. Ha az edzőteret nem elég nagy ahhoz, hogy a lábak között 90 láb legyen szabályozható, állítsa be a bázisokat egy kisebb konfigurációval. Ez lehetővé teszi az edző számára, hogy földi golyókat érjen el. Legyél három földi golyót minden csatlóra. Az első földi labdán az infielder az első bázisra dobja. A második földön, az infielder dobni a második, mintha kettős játék. A harmadik talajon az infielder dobja az otthoni tányért. Adja meg az ütközõknek három földgömböt.

Funkció

A belső gyakorlatban legalább négy állomást állítson be különböző fúrókhoz. Például a játékosok eltalálhatják az egyik állomáson a dobogókat, a dobogók dobhatnak egy másik állomásra, a játékosok egy harmadik állomáson földi golyókat nyerhetnek, és egy negyedik terület használható a kondicionáló fúrókhoz. A játékosok egy előre beállított idő után forgatnak egyik állomásról a másikra, lehetővé téve számukra, hogy különböző gyakorlatokat végezzenek minden edzésen. Ha az edzőteret nem elég nagy négy állomáshoz, két vagy három területet állítson be különböző fúrókhoz.

Baserunning fúrógép

A négy leereszkedő bázist ugyanúgy konfigurálja, mint egy szabályozási mezőt, de kisebb méretben. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a baserunning technikákat dolgozzanak ki, például egy vezetést, álló helyzetből történő gyorsítást és az egyes bázisok belső sarkának megérintését. Legyenek a játékosok az első bázison, és a harmadik bázis felé haladnak. A játékosoknak arra kell összpontosítaniuk, hogy jó ugrást érjenek el, megérintve a második bázis belső sarkát, és egy fordulatot készítsenek, hogy egy egyenesen haladjanak a másodikból harmadikként.