Aszpirin és fogyás

A testsúlycsökkenés akkor jelentkezik, ha több kalóriát fogyaszt, mint amennyit az American Academy of Family Orvosok szerint fogyaszt. Az AAFP azt javasolja, hogy hozzon létre a szükséges kalóriahiányt azáltal, hogy 250 kalóriát vág el a napi étrendből, és naponta 250 kalóriát éget a mérsékelt testmozgás, például a gyaloglás révén. Vannak olyan hétköznapi tételek, amelyek segítenek Önnek a testsúlycsökkentésben, és az aszpirin egy ilyen tétel.

Meghatározás

Az aszpirin egy szalicilát, amely az Országos Egészségtudományi Intézetek szerint olyan gyógyszer, amely gátolja a természetes anyagokat, amelyek lázot, fájdalmat, duzzanatot és vérrögöket okoznak. Az aszpirin fájdalomcsillapító és lázcsillapító lehet. Tabletták, késleltetett hatóanyag-leadású tabletták és kombinált gyógyszerek, pl. Savkötők vagy hideg gyógyszerek formájában kaphatók.

Hatások

Az aspirint, az efedrint és a koffeint tartalmazó kiegészítõket tartós fogyás indukálta, jegyezte meg Daly és munkatársai a “International Obesity and Related Metabolic Disorders” című tanulmányában. A korlátlan kalóriabevitel ellenére a vizsgálatban résztvevők 8 hét alatt 7 fontot veszítettek. A placebót szedő csoport kevesebb mint 3 fontot veszített. 5 hónappal a kiegészítés után öt résztvevő vesztett közel 12 fontot. A placebót fogyasztók kevesebb veszteséget értek el 0,5 lb-nál. Egy másik résztvevő, aki a táplálékkiegészítőt alacsony kalóriatartalmú táplálékkal párosította, egy éven belül 145 lb-ot veszített. A kiegészítés nem változtatta meg a vérnyomást, a vércukorszintet, az inzulint vagy a koleszterint, és nem jelentettek mellékhatásokat.

szempontok

A gyulladás az elhízáshoz kapcsolódik egy 2009-es tanulmány szerint, amely a “Diabetic Medicine” című kiadványban található. A tanulmány szerzői, Boaz et al. Hogy az aszpirin “gyulladáscsökkentő hatása” több mint megkétszereződött a fogyás esélyeivel “a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedőknél. A Boaz és a csapat további klinikai vizsgálatokat javasoltak annak megvizsgálására, hogy a gyulladáscsökkentő gyógyszerek, például az aszpirin miért van ilyen hatása.

Egyéb előnyök

A Rothwell és mtsai. A “Lancet” 2010-ben úgy találta, hogy védelmet nyújt a vastagbélrák ellen. A kutatók felfedezték, hogy a 75 mg aszpirin naponta több éven át történő bevétele csökkentette a colorectalis rákos megbetegedések előfordulását és dealthét, különösen a proximális vastagbélben. Az elhízás a vastagbélrák fokozott kockázatával jár együtt, különösen a férfiaknál, a Larsson és Wolk által közzétett 2007-es metaanalízis szerint az “American Journal of Clinical Nutrition”. Nem csak az aszpirin kapcsolódik a fogyókúra pozitív hatásaihoz, hanem úgy tűnik, hogy védelmet nyújt az elhízáshoz kapcsolódó rákkal szemben.

További felhasználás

Az aspirint a szívrohamok, a vérrögök és a mini stroke által okozott ischaemiás stroke megelőzésére írják fel. Jellemzően naponta egyszer, gyakran kis adagokban kerülnek bevételre. Nem szabad olyan orvosi felügyelet nélküli gyermekeknek és tizenéveseknek adni, akiket Reye-szindrómával társított, ami zsírokat okozhat az agyban és más szervekben. Mint minden gyógyszerhez hasonlóan, beszéljen kezelőorvosával, mielőtt bármi újat kezdene.