Aranyos ponytails, hogy fedezze a füleket

A lófarok az egyik leginkább megkettőzött, hízelgő és könnyed frizura. Csakúgy, mint minden farmer két farmer, van egy lófarok, amely minden arcot kiegészít. Akár el akarja rejteni a tökéletlenséget, mint például a nagy fülek, vagy csak azt szeretné, hogy a füled lefedje a stílusot, az aranyos lófarok fogta el őket. Vessen egy pillantást arra, hogyan húzza vissza a hajad anélkül, hogy túl sokat fedne fel.

Alacsony lófarok

Az alacsony lófarok nem mindig kell fednie a füleket, de ha így kívánja viselni, akkor van néhány módja a megjelenés elérésének. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, mint bármelyik típusú lófarok, amit el akarod fedni a füleid, nem a fésülni a fül mögött, hanem inkább húzza át őket. Ha ez a kulcselem sértetlen, akkor megpróbálja elhelyezni az alacsony lófarokot a nyakán, a másik oldalán, vagy ketté kell felosztani vállán.

Side Ponytail

Az oldalsó lófarok egyszerűen lefedi az egyik füledet, de ha mindkét fülere szüksége van, még több stílusismeretre van szüksége. Az oldal, ahol a lófarok támaszkodik, a fókuszpont fókuszpontja, de a fül másik oldalán is lefedi. Ezt úgy érhetjük el, ha egy mély oldalsó részet egy másik fülre eső bummba helyezünk. Egy másik lehetőség az, hogy hagyja el az elvadult hajszálakat az ellenkező oldalon. A textúrák hozzáadásával a fürtök és / vagy a hullámok is megkönnyítik a fülek fedezését az általuk létrehozott térfogat miatt.

Bouffant Ponytail

Szép, drámai és feltétlenül képes a fülét fedezni, a bouffant lófarok tele van karakterrel, retro csavarással. Abban az esetben, ha nem tudja, vagy szükséged van egy kis frissítőre, akkor a bouffant olyan szőrzet, amelyet súlyosan megdöbbentettek és manipuláltak, hogy lekerekített alakot alkossanak. Ezután a tetőn tetszőleges lófarokba helyezik. A füled borításának alapjaként a bouffant lófaroknak a nyakán kell lennie vagy a másik oldalán. Mindkét oldalra egy mély oldalsó részt kell elhelyezni, ha a lófarok a nyakán van, a másik oldalon, ha oldalsó bouffant lófarokot visel. Végezzük el a csípőt, és erősítsük meg a kefét, hogy söpörjenek az arcon és a fülön.

Messy Ponytail

Azon a reggelen, amikor kirohansz az ajtón, és mindössze annyi ideje van, hogy a veszélyes lófarok sokkal előrébb jár, mint gondolná. Az “ágyfej” megjelenés, amely szintén az a kategória, amelybe egy rendetlen lófarok esik, szexi és könnyed. Ennek a lófaragásnak a stílusa ideális a fül lefedésére, mert a számtalan kóbor darab, amely a lófarok elől menekül, és az arc és a fül felett esik. Ami a lófarok pontos elhelyezését illeti, bárhol tetszhet, beleértve a fejmagasságot vagy a középső szintet is, mert a rendetlen lófarok laza és a füle fölött van.