Áramkör képzés egy futópaddal

Az áramköri képzés első formája egy rövid, intenzív edzés edzés volt, amely nem több, mint 12 ellenállást végzett, mindössze egy perc alatt, minimális pihenőidővel. Az áramkörben található ellenállóképzés felemeli a pulzusszámát, így maximalizálhatja idejét, és erőteljes edzést és egy cardio edzést érhet el egy munkamenetben. Az áramköri tréning kialakult a cardio gyakorlatok közé. A futópadot különféle típusú áramkörökbe lehet beépíteni a különböző edzésekhez.

Felső és alsó

Az egyik módja annak, hogy a futópadot az áramköri képzésben használják, az alacsony testű edzést tesz lehetővé, váltakozva a szabad testtel és a futópaddal. Előzetesen válassza ki a 12 felsőtestet, például a felsőprést, a tricepszel és a függőleges sorokat. Ha különböző súlyokat használ különböző gyakorlatokhoz, mindenképpen vigye őket. Kezdje egy háromperces felmelegedés a futópadon. Húzd le és fejezze be az első felsőtestét egy percig. Ne pihenjen. Fusson két percig a futópadon. Húzd le és menj egyenesen a következő felsőtesthez. Végezze el az áramkört egyszer. Adjunk hozzá egy háromperces lehűlést egy teljes edzéshez 42 percig.

Teljes Cardio Circuit

Annak ellenére, hogy az eredeti pálya edzésprogramja csak ellenállási gyakorlatokat tartalmazott, teljes körű kardio áramkört hozhat létre, és hasonló előnyökkel járhat, különösen akkor, ha a lépcső-hegymászó és az ülő evezőgépet is bevonja. Három percig felmelegedjen a futópadon. A gépek közötti pihentetés nélkül, két percig a lehető leggyorsabban készítse el a megfelelő formát, majd a lépcsőn két percig gyorsabban felmászni a kapaszkodók nélkül. Futasson a futópadon két percig, vagy járjon el, ha szüksége van némi hasznosításra. A fő ötlet az, hogy az edzés időtartama alatt megőrizze a pulzusát. Végezze el az áramkört hat-hét alkalommal lehűlés előtt.

Testtömeg-áramkör

A testtömeg-gyakorlatok végrehajtása a futópadon minden egyes időközönként az útvonali vonat egyik módja, ha Önnek van egy futópadja, de nem rendelkezik más felszereléssel. Teljes testmozgást végezhet, például hegyi hegymászókat vagy deszkákat, vagy a felsőtestére koncentrálhat, és felhúzhat, felhúzhat és tricepszet tehet. Néhány alsó testmozgás beépítéséhez guggolásokat, tüdőt és oldalirányú keveréseket kell végezni. Végezzen el minden gyakorlatot tökéletes vagy közel tökéletes formában. Egy háromperces futópad felmelegedése után egy percig végezzen testtömeg-edzést. Ha ez egy deszka, tartsa azt az intervallum időtartamára. Ha ez egy guggolás, gyorsan és pontosan mozogjon. Pihenjen 15-20 másodpercig, majd egy percig futassa a futópadon. Menj végig az áramkörön 45 percig.

Hills

Egy különösen kihívást jelentő futópad-körfolyamathoz alternatívak a lejtőn történő sétálás és egy jól kiválasztott gyakorlat végrehajtása. Kezdje egy háromperces felmelegedéssel, közepesen intenzív ütemben, lejtés nélkül. Maradjon a futópadon, és add hozzá annyi lejtést, amennyit csak tudsz, miközben megőrzi a tempót és nem tartja a gépet. Tartsa a lejtést két percig. Ugorj egy összetett gyakorlatra, például egy guggolásra vagy egy push-up-ra, ne pedig olyan gyakorlatra, amely elszigeteli az egyik izomot, például egy bicep curl-t. Próbálja tartani egy csipkét egy perc alatt a futópadok között. A deszkákat a talaj felemelésével vagy stabilitási labdával lehet előmozdítani. Pihenjen minimálisan a készletek között. Menj át az áramkörön 20-30 percig.