A verejték ruhája zsírt éget?

A zsírégetés és a testsúlycsökkentés során sokan úgy döntenek, hogy verejtékviselet viselnek, amikor gyakorolnak, vagy máskor megpróbálják megnövelni zsírégetésüket. Míg sok ember úgy érzi, mintha viselet viselne, segít nekik gyorsabban égetni a zsírt, de valójában egyáltalán nem segít.

Az izzadt ruhák, amelyeket néha szauna-ruháknak neveznek, általában gumiból vagy műanyagból készülnek, és úgy vannak tervezve, hogy hőigényben maradjanak. Ha viseli az egyiket, a testhőmérsékleted megemelkedik, ami elveszíti az izzadást és elméletileg nagyobb súlyt veszít. Mivel a verejtékhatások meglehetősen költségesek, gyakran akár 100 dollárba is kerülnek, 2011 februárjától sokan úgy döntenek, hogy saját maguk készítik el a szemetesládákat, amelyek ugyanolyan hatást eredményezhetnek.

A sweat ruhák szinonimák azoknak a sportolóknak, akiknek rövid idő alatt jelentős mennyiségű súlyt kell dobniuk. Gyakran előfordul, hogy a boxerek, a harcművészek és a súlyemelők viseljenek izzadt ruhákat közvetlenül a súlymérés előtt, vagy akár az előtti edzés során, hogy elveszítsék néhány kilót. A vállalatok ezt a tendenciát használják, hogy elősegítsék öltönyüket zsírégető eszközökként.

Verejtékviselet viselése esetén nagyon rövid idő alatt nagyon sokat fogyaszthat, de ez a fogyás egyszerűen a verejtékveszteség. Ez nem kövér veszteség. Minden verejtékveszteség a verejtékviselet viseléséből adódóan ideiglenes, és a súly akkor tér vissza, ha újra kiszáradt.

Az egyetlen módja annak, hogy állandóan megszabaduljon a kilóktól, az eszes kalóriatartalmú diétát kell enni, és részt vesz egy intenzív edzésprogramban. A zsírvesztés időt vehet igénybe, és hosszú távú célnak kell tekinteni, nem pedig gyors javításra alkalmas feladatnak. Célja, hogy elveszíti 1-2 kg. Hetente a diétától és a gyakorlástól.

Bár a verejtékviselõknek lehetnek haszna a súlycsökkenés a sportverseny elõtt, sok kockázatot jelentenek. A bőséges izzadás és a veszteség miatt a szervezet kiszárad és túlmelegszik, és ásványi és elektrolit egyensúlyhiányhoz vezet a vérben. A múltban a sportolók még a versenyek előtt is meghaltak a túlzott kiszáradástól. Ha verejtéket kell használnia, csak addig kell viselni, ameddig csak kell, és biztos, hogy a lehető leghamarabb újraoldja.

Izzadt ruhák

Zsírelvesztési követelések

Dolgoznak?

Zsírégetés

Potenciális veszélyek