A sütőben lévő háromsajtos sütés főzésének módját

A Tri-tip egy ízesített marhahús. Ez a pályázat, háromszög sült, amely csak a hátsó negyedek előtt áll. Lehet, hogy megkérdezed a húsosodat a háromlábú vágásokhoz. Mivel csak két tehén van, nem olyan gazdag, mint a többi marhahús. A tri-tip zsírtartalma gondoskodik arról, hogy a sütőben sütés és sütés közben nagyon gyengéd maradjon. Sütéses tri-tip magas hőmérsékleten egy sokkal jobban elvégzett külső és ritkább belsejében, lassú pörkölés a kereskedelmi módszer, hogy hozzon létre egy sült ugyanolyan finomság egész.

Melegítsük elő a sütőt 450 fokos fahéternél.

Törölje le a sütőt nedves törülközővel, hogy elegendő nedvességet érjen el a felületen, hogy dörzsölje.

Szárítás közben sózzuk meg a sültet és az őrölt borsot.

Helyezzen be egy hús hőmérőt a sütő közepébe.

Helyezze a süteményt a serpenyőbe a zsíros oldalával felfelé úgy, hogy a gyümölcslevek természetesen sütés közben a süteményt betessék.

Főzzön 12-25 percet fontonkénti háromcsúcsonként, attól függően, hogy milyen jól elkészítették a sültet. Amikor a belső hőmérséklet eléri a 125 fokot, a sült ritka. A 130-135 fok közötti hőmérséklet közepes ritka, 145 fokos belső hőmérsékleten, amely jól elkészített sültet jelez.

Magas hőmérsékletű pörkölés

Alacsony hőmérsékletű pörkölés

Előmelegítjük a sütőt 300 fokos fahéraig.

Törölje le a sültet nedves törülközővel.

Dörzsölje meg a sót és a borsot a sültre, masszírozva a fűszereket a felületre. Helyezze a hőmérőt a sütő közepébe.

Fektesse a sültet egy serpenyőbe a zsírréteggel.

Tegye a süteményt a sütő közepébe 18-30 percig. Ritka pörkölés esetén a belső hőmérsékletnek 125 fokosnak, közepesnek 130-130 fokosnak kell lennie, és a jól elkészített regiszternek 145 fokosnak kell lennie.