A pushups működik?

Súlygépek és szabad súlyok nem csak az izmok megerősítésére szolgálnak. Ha költségvetésed van, vagy csak jobban szereted az otthonok otthonosságát, akkor a testsúlygyakorlatok, mint pl. Míg a pattanások nem a leggyorsabb módja a mellkasi izmok felépítésének, erősíthetik testét, és szerepet játszhatnak a testsúlycsökkenésben.

Az ütések végrehajtása erősíti a mellkasát, a vállát, a felkarokat, a hátat és a magot. A “Legjobb Egészség” magazin megjegyzi, hogy a puffasztás hatékony módja annak, hogy erősítse az izmokat a mindennapi tevékenységekre, és erősítse a felsőtestedet. Ez a testmozgás szerepet játszhat a testsúlycsökkenésben vagy a testtömeg-fenntartásban, mivel az izmok növelése emeli az anyagcserét.

A pórázok hetente többször történő végrehajtása segíthet végül érzelmekben és erősebb megjelenésben, de ez a gyakorlat nem a leghatékonyabb módja a mellizmok erősítésének. Egy Amerikai Gyakorlástanulmányozó Tanulmány megállapítja, hogy a súlyzópultos présnyilvántartás a legnagyobb aktivitást hozza létre a pecs-ben. A standard pattanások a kilencedik helyet foglalják el az izomtevékenységben, felfüggesztett pattanások és stabilitási golyócsúcsok alatt.

A mindennapi élet erőssége

Nem a termés krémje