A legjobb strand a snorkeling a florida kulcsok

A korallzátony szépsége és csodája a Florida Keys-ben egy olyan élmény, amelyet soha nem fog elfelejteni. Ahelyett, hogy egy hajó túra a zátony, maradjon aktív a vakáció snorkeling! A snorkeling a legjobb módja annak, hogy a változatos ökoszisztémához és annak lakosaihoz – a halakhoz, az angolnákhoz, a korallokhoz, az irigylekhez és más tengeri élethez – közeledjenek, és átlagosan 145 kalóriát óránként körülbelül 435 kalóriára égetnek el. A Bahia Honda Állami Park, az alsó Florida Keys, egy népszerű cél a snorkeling, mert snorkeling a sekély vízben a parton a kezdő, valamint a snorkeling nagyobb mélységben tapasztaltabb snorkelers.

A parkról

Az 521 hektáros Bahia Honda Állami Park, amely 1961-ben alakult, a Bahia Honda sziget legnagyobb részét foglalja el. Ez a Key West-től északra 30 mérföldre található, közvetlenül a Seven Mile-hídtól északra. Nyugati részén a Florida Keys egyik legmélyebb természetes csatornája.

Hol lehet Snorkelt

A sekély vízben, csak négy-hat láb mélyen, csak néhány száz méterre a Bahia Honda Key partjától merülhetnek fel. Vagy akár egy órás hajókirándulást tehet a zátonysávba a Looe Key Nemzeti Tengeri Szentélyben, 12 mérföldre. A vízmélység öt-tizenöt métert ér el, és lehetővé teszi az ökoszisztéma aktívabb részének szélesebb növény- és állatválasztékkal történő megtekintését. A felszerelést Bahia-szigeten bérelhetők, és a hajó személyzete biztosítja a biztonsági mellényt És arra utasítja, hogy merüljön el, mielőtt elmész. Nincs korhatár, de az összes snorkelelőnek képesnek kell lennie úszni, és minden gyermeket felnőttnek kell kísérnie.

Órák és díjak

A Bahia Honda Állami Park minden nap nyitva tart 8 órától napnyugtáig. A koncessziós épület nyitva tartása: 08: 00-17: 00 között, a belépő díj: 8 dollár járműenként 2-8 fő. Csak egy utasra 4 dollár. A gyalogosok, kerékpárosok, extra utasok és utasok belépési díja az éves egyéni bejárati járattal rendelkező járműben $ 2. Emellett személyenként $ .50 Monroe Megyei Felár kerül felszámolásra. Minden ár 2010-től.

Tengeri élet

A Florida Keys több mint 600 tengeri állatfaj, valamint tengeri madarak, tengeri növények és kétéltűek, például az óriás tengeri teknős otthona. Számos különböző típusú sugár, mint a Leopard, a Cow, a Manta és a Stinging, mind a területen, mind a különböző típusú cápák, például a nővér, a Blacktip és a Hammerhead. Vannak például angolnák, korallok, sünök, kagylók, delfinek, lepényhal, jewfish, marlins, sailfish, pilot fish, barracudas és tucatjai más halfajok. Számíthat ezekre az állatokra a Bahia Honda State Park partjainál és a Looe Key National Marine Sanctuary zátonyánál.

Egyéb tevékenységek

A szórakozásnak nem kell abbahagynia a snorkelinget. A Bahia Honda Állami Park széleskörű sporttevékenységet kínál, hogy illeszkedjen, például úszás, kemping, csónakázás, halászat és kajakozás. Vagy inkább inkább a szárazföldön, kerékpározni vagy túrázni a szigeten található három természetjárás egyikén. Látogasson el a Wings and Waves Butterfly Gardenba is, ahol megtekintheti a kis veszélyeztetett Miami kék pillangót.

Ne érjen a korallhoz. Nemcsak a törvény ellen szól, hanem rendkívül káros a törékeny ökoszisztémára nézve. Az ajándékboltokban értékesített korallokat olyan országokból importálták, amelyek nem rendelkeznek törvényekkel a zátonyok védelmére. A téli hónapokban a víz hűvös lehet, ezért ajánlott egy nedves ruhát.

figyelmeztetések