7 előnye egy személyi edző bérlésének

A személyi tréner képe, aki az ügyfelek kudarcáért és az összecsuklásig megnyomja a kiabálást, néhány embert megfélemlíthet egy oktató felvételétől, de a személyi edző használatának előnyeit gondosan meg kell fontolni. Míg egyesek a területen “kemény szeretet” motivációt biztosítanak, a személyi edzők általában nem fenyegető módon dolgoznak az ügyfelekkel, és segítenek nekik bizonyos fitness célok elérésében. A személyes tréner lehetséges előnyeinek megértése segíthet eldönteni, hogy a pénzügyi befektetés érdemes-e.

Célkitűzés

A személyi edző segít meghatározni a fitness céljait. Figyelembe veszi az aktuális edzettségi szintjét, és megtárgyalja, hogy mit szeretne elérni az edzéseken keresztül. Bár lehet, hogy van valami ötlete a kívánt célokról, a szakember képes arra, hogy segítsen neked apróbb, konkrét és realisztikusabb célokká válni. A személyi edző segít megítélni a fejlődést a célok felé.

Személyre szabott edzés

A személyi edzők sajátos edzéstervet hoznak létre Önnek az Ön által elérni kívánt eredmények alapján. A személyre szabott terv tipikusan jobb eredményeket ad, mint egy általános edzésterv. Mivel ismeri a fizikai állapotát és az orvosi hátteret, képes arra, hogy az igényeinek megfelelő programot biztosítson.

Utasítás

Egy hivatásos tréner megtanítja a megfelelő módját, hogy minden gyakorlási mozgást elvégezzen a rutinodban. Gyakran mutatja be a mozgást és figyeli, hogy végzi el, hogy ki tudja javítani a problémákat a testtartásával vagy a technikával. A gyakorlatok gyakorlati megtanulása csökkenti a sérülésveszélyt. Ön is képes lesz arra, hogy a gyakorlatokat saját otthon vagy az edzőteremben, miután szerzett szakmai fitnesz oktatás.

Motiváció

A motivációt gyakran nehéz megtartani, amikor önállóan gyakorol. A személyi edzővel végzett rendszeres foglalkozások fokozzák motivációját az edzésprogram folytatásához. Még akkor is, ha nem használsz személyi edzőt minden munkamenethez, tudván, hogy találkozol az edződdel, hamarosan motivációra tesz szert az edzések során. Ön is megkapja az elégedettséget, hogy bemutassa a tréner a javulás, amit tett, ahogy a gyakorlati program folytatódik.

Egy másik gyakori probléma a rendszeres edzésprogram iránti elkötelezettség hiánya. Amikor saját magadon gyakorolod, könnyebben átugorhatsz egy munkamenetet ott vagy ott, vagy teljesen leesheted a kocsit, mert senki sem tartja számon az elszámoltatható tevékenységeket. Ha edzővel dolgozik, akkor felelősséggel tartozik, és nagyobb valószínűséggel tesz eleget a képzési programnak.

Tapasztalt edző tanít különböző gyakorlási módszereket, amelyek megakadályozzák Önt, hogy unatkozzon. Továbbá, ha egy adott gyakorlat nem működik az Ön számára, az oktató megváltoztathatja azt, amely jobban megfelel Önnek, és ugyanazokat a fizikai előnyöket nyújtja. A trénerek segítenek abban is, hogy módosításokat hajtson végre, mivel a fitnesz szintje javul a folyamatos fejlődés érdekében.

Egy profi személyi edző képes kihasználni edzésidőről a legtöbbet, ami növeli edzésprogramja hatékonyságát. Ez különösen akkor hasznos, ha korlátozott időre van szüksége a gyakorláshoz. Például ha 1 napos egynapos tréninget kell vágnia, akkor a tréner elvégezheti a rutinokat, amelyek ugyanannyi kalóriát égetnek meg és ugyanolyan fizikai előnyöket biztosítanak az idő felében.

felelősségre vonhatóság

Fajta

Hatékonyság